fredag, juni 01, 2007

Good Morning Scarecrow





Jobbade klart med första delen av Of Montreal igår. Skönt. Under tiden sista kassetten satt i bandaren gick jag ut på baksidan för firmagrillning med, som de sa, USA-tema. Det var grillning, stora portioner av salsa och guacamole, chill out-vin från självaste Kalifornien, Dolly och Johnny på stereon, 50-tals Buick på framsidan (med tilllhörande raggare), flaggor och självklart line dance. Det dansades till allt från det som var väntat till pojkband. Det tjoades och stogs i. Kul på nåt sätt, men samtidigt inte helt hundra. De var inte riktigt sådär bra som jag trodde de skulle vara. Ena tjejen var dessutom DJ. Blev inte mycket line av de två som var kvar då. Samtidigt som de höll på föll flaggan i bakgrunden ner (den var uppsatt med hushållstejp) och det bidrog med lätt officestämning.

Bra och riktigt trevligt var det i alla fall att få mat och hänga ut med lite folk som man bara nickar till i korridoren annars. Fint initiativ av ledningen. När vinet sinade något var vi en handfull som stack ner till Debasers uteservering för att kolla Fine Arts Showcase spela Rough Bunnies.






Barnen hade som vanligt roligast. De dansade så mycket att de blev alldeles yrsliga och rammade ett bord. Jag kan inte rå för det, jag blir alldeles glad av att se såna små hålla på.

Gustav med band lät riktigt bra. De hade hyrt på bättre grejer den här gången, synd att vi inte hade det på festivalen häromveckan, men det är ju sånt som växer fram gradvis. Allt kan inte vara bra från start. Jag gillar ju Rough Bunnies och tyckte de låtarna var roligast att höra. Han vet vad han gör Gustav, även om vi inte pratar om raketforskning här. Det är säkert spelad poprock i tidig 90-talskostym. Inte mycket mer. Gick strax efter de var klara. Mycket kända ansikten på plats + en hel drös från jobbet, men jag pallade inte riktigt. Lät bli att gå på Venom som planerat och gick hem istället. Kvällen slutade med andra ord rätt tidigt. Blev ett glas rött på balkongen och lite låtar innan sängen kallade.

Inga kommentarer: