söndag, april 15, 2007

Ghosts Of You & Me









Fester, efterfester, spelningar, födelsedagsfest, häng och nån utställning. Sen i torsdags har det sprungits och cyklats kors och tvärs över stan. Det har varit en märklig, men samtidigt bra helg. Lite trist att den är över.

Bilderna är på fredagens båda spelningar, på tjocka gubbarna i No Means No som var bättre än väntat med sina magar och halvroliga skämt, på Studio som var bättre än de flesta tyckte, men alldeles för lågt, och på gårdagens spelning med Thunderbirds are Now! (vi lät bli att lyssna på Jon Auer, han pratade minst tre minuter mellan varje låt. Vi hängde på ett märkligt tomt Plocke-Pinn som restaurangen på Inkonst heter av någon konstig anledning). Thunderbirds var ett blandat gäng. Komiskt att hänga ut på nåt sätt. Två av dem var världens trevligaste, bjöd in till logehäng och skitsnack (30 pers på plats, 25 eller fler vad där för Jon Auer). Kul att sitta där och prata och samtidigt fatta att den tyska turnéledaren inte ville lyssna på den enda hon pratade med. Det gick att se att hon bara väntade att han skulle bli klar så de kunde gå hem ihop. Han fattade inte det och malde på om turnélivets alla avigsidor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

So, you either enjoyed Jon's set or else you were bummed that he didn't walk someone home? Free online translators are lame. :-(

Vs. sa...

Haha. I love this! If you check back Michelle, It kinda reads that we didn't feel like checking him out the other night since we came for Thunderbirds are Now!, and he kept on talking for too long between song. Drank some beer instead.

Michelle Auer sa...

Ah, I see, this makes a lot more sense that what the translator said. :-)