onsdag, oktober 25, 2006

Cheated hearts

Kom precis tillbaka från spelstället Bottom of the Hill. Rätt juste hak. Såg tre band, det första var så tråkigt att hälften vore mer än nog, men sen spelade Awesome Color och Be Your Own Pet. Det var tur att vår guide för dagen, George Chen, skulle dit. Annars hade jag i den allmänna förvirringen glömt det.

Awesome Color jammade lite för mycket, det var lite för mycket gäster, och för lite låtar. Men annars var de grymma. Köpte såklart skivan. BYOP var hästlängder bättre live än det jag hört inspelat med dem. De började med att plocka ner grejerna från scenen och ner på golvet framför. Sen var det ganska mycket tidig LA/SF-punk över det hela. Manér och halvmuck med publiken. En kvinna gick fram till sångerskan mellan låtarna och bad den att gå upp på scenen. Har inte hört den förut, brukar mest vara: "gå av scen!", men då är det av (förhoppningsvis) andra orsaker. Det hela löstes av den något äldre tjocka mannen med den bruna tischan och kepsen som beundrade sångerskan; han gav häcklaren/upprörda tjejen pengar. Då gick hon.

Åt middag på Pancho Villa på 16:e och Valencia innan showen. Mycket och mycket gott. Har mest fått dålig mexikansk mat i USA tidigare (jag vet, det borde vara toppen hela tiden, men så är det inte).

Henrik somnade till lite på spelstället, nästan helt nykter. Förstår det. Därför ska vi sova nu.

Inga kommentarer: