måndag, oktober 30, 2006

All We Have Broken Shines

Tillbaka från en barrunda som tog slut ganska snart. Kanske på grund av den tidiga morgonen. Åt middag på La Taqueria Cambre på Valencia, sen Elbo Room och Casanova på Valencia och Hemlock Tavern på Polk Street mellan Posoch & Sutter. Spelade lite biljard och funderade lite över när de började dricka bra öl här. Har inte märkt det tidigare. Kanske är stan. Eller så är även det här landet på gång att få en ölkultur. Till och med så att de har bra starkare grejer på hörnbutikerna.

Åt lunch på Haight och Masonic, med andra ord åt vi på Magnolia. Inte så tokigt. Vet inte om Pork Store hade varit bätte (ett ställe som det tipsas om, och som Mama's i North Beach har en sjukt lång kö).

Fick klart med intervjuer idag. Hoppas bara de händer som de ska. Pratade med Nabob från Brightblack Morning Light på telefon, jag lovar att det kommer bli speciellt och riktigt bra om det funkar. Vi ska träffa honom i en skog/park. Kommer blir toppen. Ser fram emot det nästan mer än morgondagen som innehåller Ben Chasny, Rob Fisk och Ethan Miller. Galningar som fått mig att lägga alla viktiga grejer på samma dag.

Just det, bröt mot förbudet idag. Köpte nya USA is a Monster och sista Unwound på cd idag. Begagnade, men det blev ändå pengar. Bra skivor i alla fall.

God natt.

Inga kommentarer: