onsdag, november 01, 2006

Oh My Sweet Carolina

Tillbaka efter ett andra sexpack från GNG Liquor & Deli (själva delidelen har vi ingen koll på, det är mest sprit, porr och chips). Första sexpacket var Eye of the Hawk från ett microbryggeri i Ukiah, CA. Det andra mest samma, men två Red Tail från samma bryggeri plus en liten, liten Jäger. Alltid fint.

Det blev ingen spelning med Bonnie 'Prince' Billy ikväll. Riktigt trist, ingen kunde fixa in oss, utsålt säger de. För att citera Henrik: "trist slut på en bra dag", jag håller med. Ben Chasny gästar, men lyckades tydligen inte få in oss. Känns som vi just flyttade till Loserville, USA.

Tidigare idag åkte vi ner till Fishermans Warf, turistigaste stället i San Francisco. Kollade sjölejon och Alcatraz och så. Hade bara en halvtimme, men tog lite mer tid för att äta på IHOP. Efter det drog vi vidare till Roy's Redwoods norrut. Nära Fairfax.

Bilderna på Nabob och Raybob kommer bli toppen. Sminkade med silverfärg i halva ansiktet och en grej i pannan fastsatt med gummiband började intervju med att de kom ut ur ett ihåligt redwoodträd. Ett träd som enligt uppgift var ett Ewokhem i sista Star Wars. Det var en bra intervju i alla fall, de var bra. Trots att det röktes på friskt i skogen. Tror Nabob rökte mer än jag sett en grupp på fyra göra gemensamt under samma tid.

Då inte händer så kommer vi gå på The Flying Luttenbachers, No Doctors, Microwaves och Battle Axe idag. På ett ställe en gata bort, Club Six. Vill se Weasel Walter. Men det kommer nog inte hända. Vi kommer nog behöva gå hem före sista akten. Vi ska upp halv fem eller så.

Inga kommentarer: