fredag, januari 27, 2006

Berlin

Sitter på femte våningen på Art 'otel på Wallstrasse i Ostberlin och lyssnar på The Books. Rätt trött och frusen efter en promenad bort till det majestätiska tv-tornet för ett besök på Thai Inside. Kallt i Berlin, riktigt kallt.

Liars imorgon, men tror jag drar ut på finslipandet av frågorna till morgonen. Hoppas de vill gå en sväng och prata. Skivbolagskontor är inte så inspirerande. Spelar ingen roll hur bra musiken de släpper är, kontor är kontor är kontor.

Har äntligen bokat Tyondai Braxton till premiären av klubben! Resan är bokad och jag har fått kvittot. Mer klart blir det inte innan han står på scen. Nu ska alla inblandade i Midaircondoaffären bli nöjda också så har vi fanemej en premiär. Det Gamla Landet är tillfrågade om de vill vara korridorsmottagare, men jag har inte fått nåt klart ja på den frågan, men det finns intresse.

Nu är allt vi behöver ett säljande namn på en DJ.

Snart nog ska klubben få en egen blog, ser fram emot det. Vill att allt ska bli officiellt och bra. Att idén visualiseras och inte bara finns i våra huvuden. Snart nog ska även Inkonst få en bättre bild och text också...

Nu: "My Flower" - Damo & Naomi (ex. Galaxie 500)

Inga kommentarer: