söndag, augusti 26, 2007

Slugs In The Shrubs

Sitter och hungrar efter något. Skulle vilja gå och kolla om Astrid och Aporna har söndagsöppet. Minns inte. Vet inte riktigt vad jag vill ha heller. Helst korv tror jag. Kanske bönor. Absolut ägg.

High Five i fredags var lyckat. Mitt hjärta var inte helt med i matchen, och en del grejer önskar jag att jag pepp inför. Banden var riktigt bra båda två i alla fall. Efterfesten till 06 kanske kunde skippats, eller i alla fall hållts lite kortare.

Gårdagen blev med andra ord en rätt seg historia, men på många sätt angenäm. Precis när jag trodde den var på väg att sluta gav jag mig iväg på cykel för ett glas vin och vidare till en kort visit på ett kalas på ett tak. Drog strax innan det började regna. Hamnade på Mido för snacks och frukostfil, träffade lite folk som hade haft en annan fest jag varit bjuden till, de var på väg till KB. Jag pekade på Midopåsen och de förstod. Once Mido, no more utekväll. Åt tre chips och somnade på soffan.

Nu har jag hunnit lyssna på nya Les Savy Fav som var en ganska mycket tråkigare historia än jag trodde när jag lyssnade på enskilda spår häromdagen. Tar sig enligt uppgift. Vi får se.

Klubben The Prom har bokat Tits of Death. Oväntat och lätt jobbigt. De ska ha horrortema och folk ska klä ut sig och så spelar de i övrigt en del av den absolut värsta musiken jag vet. Tits of Death vill jag ju se, så det blir väl att göra ett nytt besök (var där på premiären). The Prom är lyckad och bra på många sätt, så jag stöder den helt och full, men jag tycker samtidigt att det är rätt skönt att det finns koncept som inte är för mig.

Inga kommentarer: