söndag, augusti 26, 2007

Another Day Another Night



Solen kom fram strax innan jag satte mig på cykeln. Trampade ner mot affären, men stannade till på S:t Knuts torg när jag såg att det var massa folk där och kläder som skulle visas och säljas. Inte för att jag ville, mer för att det var folk där och jag vet att jag skulle velat om jag gått dit med någon som uppskattar att gå på torghandel. Sprang på några jag känner och blev mer påmind om att jag verkligen inte hänger tillräckligt med folk jag kallar vänner eller kompisar. Kände att jag ville ta en kaffe, promenera i solen eller bara sätta mig ner och prata. Det gjorde jag naturligtvis inte. Slängde mig på cykeln, åkte ner till Astrid och Aporna och handlade, vidare till videoaffären och sen hem.

Hade början till ett samtal igår som jag tänkt jag ska avsluta någon dag (hade visserligen flera samtal igår som borde avslutas, men bara ett av dem avses här). Påmindes om det när jag tittade på Reality Bites på TV när jag kom hem och hade gjort lunch. Inte för att samtalet har något med filmen att göra, mer att jag kom att tänka på det igen bara.

Trott att jag minns filmen. Det gjorde jag inte riktigt. Den var inte lika daterad i utseende och lika fylld av klichéer som jag fått för mig. Kanske är det för att det är söndag, men jag blev lite modfälld av den. Kanske är det så att jag tycker att reality bites even harder vid 32.

Inga kommentarer: