onsdag, juli 02, 2008

Teardrop

Sovit gott, men jag vaknade ruskigt hungrig. Överraskningsfrukost av min nattarbetande, hemmasovande, käresta är utlovad. När den kommer vet jag inte. Det kommer bli gott i alla fall, det vet jag.

Packar lite förstrött inför stundande festival, och har dagen till ära letat fram "Mezzanine" med Massive Attack (inte så tokig). Håller som bäst på att välja bort kläder, samt försöker bestämma mig för om min nyinköpta väska ser för dyr ut för att stoppa i ett tält. Den var inte dyr, men den ser onekligen ut som att den är mer värd att sno än den Haglöfs med ram som jag vanligtvis använder på festival.

När jag packade nyss kom jag på en grej som hände mig för några år sen på just Roskilde. Jag hade precis duschat och bytt om, och var på väg till spelning i min Mooney Suzuki-tröja. När jag gick bakom orangea såg jag att tröjan var full av rapsbaggar. Det var bara att gå tillbaka och byta till nån som inte var gul. Blir Deerhuntertischa på egen risk med andra ord. Tar den idag. Jobbigt sånt där.