måndag, juni 30, 2008

Rotating Feedback & Save the Skulls

Just det. Borde ju skriva ner att det är dags för fest snart också. Vännerna på Rundgång har fest för sin 4-åring fredagen den 11 juli på Far i Hatten i Folkets Park. Ahrm och Maeds Dominos spelar live, och Drunken Buffoons och Do The Math spelar skivor. Det utlovas tydligen: "Jippon, Musicquiz, Deleted Art Lotteri, billiga drinkar m.m." också. 40 kronor kostar det snålsnören!

Practice Makes Perfect



Jag löste kommande bloggens lösen. Till slut. Sen har jag skrivit lite på Malmöfestivalens idag. Ser inte riktigt riktigt ut. Ber om ursäkt för detta. Hoppas det ska bli bättre (och mer spännande) framöver.

Sitter och lyssnar på Wire. Köpte skiva två och tre för ett bra tag sen, men har lyssnat väldigt lite. Nu var det dags. Särskilt när jag behöver städa och betala räkningar, då är det tydligen extra dags.

Roskilde snart. Det blir kul. Hoppas jag i alla fall. Det brukar ju bli det. Peppen måste infinna sig också. Fan det här med att känna sig som man vet hur saker funkar. Sabbar ju bara.

Just det, jag har varit i Oslo och sett ett nytt operahus + hittat Teddys igen. Hunnit med Accelerator i Stockholm också. Foals är riktigt bra live. Se dem! Band Of Horses har fått tre chanser nu. De är bra tråkiga live. Se dem inte. Har åkt ångbåt också. Till Mariefred med Mariefred. Så har jag träffat farmor och farfar. Det var roligt, även om jag glömde min kamera där.

(When You Wake) You're Still In A Dream

Jag blev med ny blogg för ett tag sen (som ska skötas av flera). Reggade, men förbereder mig fortfarande. Nu skulle jag logga in. No luck. Samma som med den här. Strular som fan. Argggghhhh. Tror iofs att jag bara glömt lösen.

Jag bloggar för närvarande lite på: malmofestivalen.se