söndag, september 30, 2007


Nice.

fredag, september 28, 2007

Kastrup, 070929, 09:39


Efter försovning och tur med felläsning av tidtabell var vi ute i god tid. Duschen uteblev och huvudet är kvar på kudden, men nu är vi snart på väg mot paris och sen new york. Kommer nog bli årets längsta dag, men det gör inte så mycket. Ska bli kul.

torsdag, september 20, 2007

The Pulse

You shouldn't spread yourself to thin.

tisdag, september 11, 2007

Upp till kamp



Tre låtar med gamle Otis i kvällens avsnitt. Bra gjort. Får väl fortsätta välgärningen med att påminna om en av mina favoriter med mannen.

"I Can't Turn You Loose" - Otis Redding

måndag, september 10, 2007

Så köpte jag den till slut i alla fall.

Theory Of Machines







Söndag i Scaniaparken med Johánn Johánnsson och Hildur Ingveldadottir-Gudnadottir. Kallt och blåsigt, men höstfint. Avslutade kvällen med Tarnation. Vet inte om det var den bästa söndagsfilmen SVT kunde visat för oss helgtrötta, men jag är nöjd med att ha sett den.

söndag, september 09, 2007

We Love You Michael Gira












Ben Frost var bäst igår. Han rattade ljud från sex gitarrer. Kunde varit högre och farligare, men helt klart fint i vilket fall. Greg Haines var bra också. Ahrm på Debaser gjorde mig glad. Riktigt ljud och ljus skadar verkligen inte. Snart är det dags för Johánn Johánnsson och Hildur Ingveldadottir-Gudnadottir. Undrar om vin och medhavd kost fortfarande är en bra idé. Vädret är ju fint i alla fall.

Vill avsluta med att skriva ner några band som jag tycker fler borde lyssna på: Aa, Animal Collective, Baroness, Clipd Beaks, Ben Frost, Health, Indian Jewelry, M.I.A., Panda Bear, Psychic Ills, Silver Daggers...

Uppdatering: Jag är lätt besviken på att inte fler dök upp på festivalen. Fattar inte varför normalt sett musikintresserade helt ignorerar en festival av den här storleken.

lördag, september 08, 2007

Lacifer Lacca

Jobbveckan vill jag inte riktigt prata om. En resa är bokad i alla fall. Det är ett framsteg. Det kommer naturligtvis ordna sig, men ibland kunde det faktiskt få gå lätt.

Holiday Inn SoHo på Lafayette st verkar för övrigt bli hotellet där i New York.

Var på Full Pull igår, eller Inkonst rättare sagt. Kom aldrig iväg till Cikulationscentralen. Ska nog dit nu tror jag, funderar på om jag pallar dra dit själv. Vill se Public Loudspeakers av Henrik Rylander. Ut måste jag i vilket fall som helst.

Drack fler öl än vad jag hade råd med igår. Inte direkt festmusik med laptops och elektronik. När jag till slut drog mig hemåt skedde allt på ren vilja, orken försvann långt tidigare. Träffade en rad trevliga människor som jag inte sett på ett tag. Kände att ölen satt sig lite på talcentrat bara. Var inte så kul. Hann i alla fall se slutet av Shou Wang, hela Mapstation, AGF och Ultre. Sen stod vi och tittade när en handfull människor dansade till Disco 3000, och Dimitrios K. DJ Idealist kunde inte spela så länge jag var där för att det var strul med vinylspelarna (varför är det så att överallt annars får man fråga om det finns CD, men att det i Malmö, kanske Sverige alltid är tvärtom, eller i alla fall nåt strul med vinylspelande?).

Tanken med dagen är väl såhär på ett ungefär:
18:00 Svarte Greiner + visuals No Domain
18:45 Gultska Artikler + visuals No Domain
19:30 Greg Haines
20:30 Black To Comm
21:30 Ben Frost & Ars Nova
23:00 Ahrm

Med andra ord blir det Inkonst redan vid sex, för att sen dra vidare till Debaser och nya klubben It's a Trap!