fredag, april 07, 2006

I'd rather go blind

Borde skriva ut vilka skivor jag spelade ikväll. Borde skriva oftare. Borde sova nu.

Lite mycket alltsammans. Anna berättade om en vän som la ner en blogg för att hon inte pallade med några ord några gånger i veckan. Det gjorde mig fundersam. Jag är likadan. Inte så att jag lägger ner bloggen, men snarare att det är rätt jobbigt att hålla jämna steg med sig själv ibland.

Ikväll: Rough Bunnies och Gustav Kjellvander. De tidigare var roliga. Lät som Beat Happening, var lite bladiga (ölat sen fem), var typ 19 och lät som Beat Happening ibland. Taffligt brukar inte vara min grej, men just idag så. Tidigare hade vi klubbmöte.

Igår: Patrik och jag hade fått förhandsvisningsbiljetter till Don't Come Knocking av Wim Wenders. Klart vi åkte till Lund (har ju lånat bil). Bra film, bra skådisar. Hade önskat snäppet mer av upplösningen (inte slutet, det var bra, trots allt). Kom hem lagom till halvtid på OC.

Tisdag: Åkte till GBG och Helsingborg för intervjuer, tog alledeles för lång tid, blev trött. Försökte ta det piano med Anna på kvällen. Hon somnade efter en Pizza och tio minuter avdokumentären Dig!. Bra film om Brian Jonestown Massacre och Dandy Warholes. Skit i dina fördomar och se filmen! Sju års misär och bandliv fångat på film. Stort.

Måndag: Var på Red Sparowes i Köpenhamn. Bra skit. De hade fått delar av sin backline stulen och en del merch, trist som fan, men trots butterhet över det var de bra. Inte det bästa instrumentalbandet just nu, men riktigt juste. Kom hem sent, men det var rätt ok ändå.

Nu: Sova. Börjar jobba klockan 09, sen Some Girls och andra justa band på kvällen.

Låten? Fundera på det du. Bästa. På riktigt. Trots att jag lyssnade på covern av Man Man som var sådär.

måndag, april 03, 2006

Things get fruity

Det blev Uffie på Inkonst igår. Mycket folk där, men konserten var inte riktigt vad jag hoppats på. Kanske var mitt fel. Trött och sliten efter att ha hjälpt en polare och flytta och sen hjälpt honom dricka upp all öl som fanns hemma.

En sväng på stan på dan resulterade i ett nytt tevespel, MGS3, och en ny väska. Bra då den andra gick sönder för några veckor sen. Hann med att träffa två kusiner också. Kunde blivit komplett om jag hunnit med den inplanerade fikan, men så blev det inte. Blev ett ensambesök på Solde istället. Önskar de kunde göra mitt morgonkaffe varje morgon.

lördag, april 01, 2006

Silent shout

Tillbaka från Knifespelningen. Svårt att fatta om det var bra, eller snarare hur bra det var. Blir så när man jobbar på spelningen. Roligt att de höjer ribban för vad ett svenskt band vågar göra live. Att ha en scen med sparsam rekvisita och vacker rekvisita, dubbla projektioner (bakom och framför) och helt dolda ansikten men självlysande smink slår ju stadion full av folk i vitt eller lite lökig pyroteknik.

Skönt att gå och sova snart, hemma tidigt och utan att ha varit på krogen. Lite bra väder imorgon också så är helgen halvvägs till riktigt bra. Synd bara att jag inte har några pengar att shoppa för.

Berlin förresten. Undrar just om det blir någon resa i påsk. Det skulle ju vara toppen med semester.

Nu: nyheter på tv.